Vissen op (zalm)forel

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor het vissen op (zalm)forel.
Eigenaren Ton en Sonja Daniels zijn er in geslaagd om vissen in een natuurlijke omgeving mogelijk te maken.
De vier vijvers zijn een uitdaging voor iedereen die van vissen houdt, voor jong en oud én voor ervaren en onervaren vissers. U kunt vissen op forel en/of zalmforel. Daarnaast is er de mogelijkheid om in groepsverband een vijver af te huren ( klik hier voor het reserveringsformulier).
 
Afbeeldingsresultaat voor peelvisser meijel

Kanovaren

Bent u op zoek naar een leuke en sportieve activiteit? Moet u binnenkort een team uitje, teambuilding of verjaardagsfeest organiseren? Dan is onze kanotocht een echte aanrader. De tocht leidt u over het prachtige Kanaal van Deurne en de Oude Helenavaart door natuurgebied De Peel. U kunt deze activiteit ook combineren met het vissen of zie onze nieuwe arrangementen in samenwerking met  Nostalgie Eten en Drinken en Outdoor en kanoverhuur Peel en Maas.​

 

Afbeeldingsresultaat voor peelvisser meijel

Afhuren vijver

Liever een vijver apart? Het is bij ons ook mogelijk om een vijver af te huren, ideaal voor vriendengroepen,familie's en bedrijven.
U betaald de standaard dagdeel (zalm)forel tarieven, alleen geldig vanaf 8 personen.
Een vijver reserveren is verplicht ( klik hier voor het reserveringsformulier).
 ​​ Afbeeldingsresultaat voor de peelvisser meijel

Een afsluitende barbecue

Sluit een van onze activiteiten of arrangementen af met een barbecue op een unieke locatie aan de vijvers. Gezellig eten en drinken met vrienden, collega's of familie aan het kampvuur. Neem voor meer informatie en tarieven contact met ons op.  
 
Afbeeldingsresultaat voor bbq
  

** NIEUW **

Arrangementen in samenwerking met Forellenvijvers de Peelvisser Meijel, Outdoor en kanoverhuur Peel en Maas en de Nostalgie Eten & Drinken.
 
Kijk op onderstaande links om het volledige arrangement te bekijken:
 
- http://www.tuktukindepeel.nl/arrangement/tuk-tuk-en-kano-tocht/27  
Gedurende één dagdeel maakt u een rit door de prachtige Peelomgeving van Meijel in deze klassiek Aziatische taxi. Vervolgens maakt u zich op voor een sportieve activiteit, namelijk kanovaren! De ± 2,5 uur durende kanotocht leidt u over het prachtige kanaal van Deurne en Helenavaart.
 
- http://www.trabantindepeel.nl/package/trabant-toertocht-en-kanovaren
Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende Peelhistorie van Meijel ‘Kruispunt in de Peel’; en dat middels een unieke vintage toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Vervolgens maakt u zich op voor een sportieve activiteit, namelijk kanovaren! De ± 2,5 uur durende kanotocht leidt u over het prachtige kanaal van Deurne en Helenavaart.
 
- http://www.legerjeepindepeel.nl/arrangementen/legerjeep-en-kanotocht
Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende historie van Meijel ‘Kruispunt in de Peel’ in de oorlogstijd; en dat middels een unieke toertocht in een echte legerjeep uit de jaren 50. Vervolgens maakt u zich op voor een sportieve activiteit, namelijk kanovaren! De ± 2,5 uur durende kanotocht leidt u over het prachtige kanaal van Deurne en Helenavaart.
 
- http://www.snorfietsindepeel.nl/arrangementen/snorfiets-en-kanotocht
Gedurende 2 uur snort u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. Vervolgens maakt u zich op voor een sportieve activiteit, namelijk kanovaren! De ± 2,5 uur durende kanotocht leidt u over het prachtige kanaal van Deurne en Helenavaart.
 
- http://www.swingtrikeindepeel.nl/arrangement/swingtrike-en-kanotocht
Cruisen langs het kanalenstelsel op een Swingrider! Gedurende 1,25 uur Swingt u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. Vervolgens maakt u zich op voor een sportieve activiteit, namelijk kanovaren! De ± 2,5 uur durende kanotocht leidt u over het prachtige kanaal van Deurne en Helenavaart.
 
Aansluitend kunt u bij Forellenvijvers De Peelvisser Meijel nog genieten van een drankje op het prachtige terras aan het water.

Openingstijden

maandag
dinsdag 
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

 

 

Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
10:00 - 17:30 uur
​10:00 - 17:30 uur

 

 

Volg ons

Bekijk onze pagina op Facebook