Arrangementen

Arrangementen in samenwerking met Forellenvijvers de Peelvisser Meijel, Outdoor en kanoverhuur Peel en Maas en De heere van Meijel:

 

Kijk op onderstaande links om het volledige arrangement te bekijken:

 

Gedurende één dagdeel maakt u een rit door de prachtige Peelomgeving van Meijel in deze klassiek Aziatische taxi. Vervolgens maakt u zich op voor een sportieve activiteit, namelijk kanovaren! De ± 2,5 uur durende kanotocht leidt u over het prachtige kanaal van Deurne en Helenavaart.

Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende Peelhistorie van Meijel ‘Kruispunt in de Peel’; en dat middels een unieke vintage toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Vervolgens maakt u zich op voor een sportieve activiteit, namelijk kanovaren! De ± 2,5 uur durende kanotocht leidt u over het prachtige kanaal van Deurne en Helenavaart.

Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende historie van Meijel ‘Kruispunt in de Peel’ in de oorlogstijd; en dat middels een unieke toertocht in een echte legerjeep uit de jaren 50. Vervolgens maakt u zich op voor een sportieve activiteit, namelijk kanovaren! De ± 2,5 uur durende kanotocht leidt u over het prachtige kanaal van Deurne en Helenavaart.

Gedurende 2 uur snort u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. Vervolgens maakt u zich op voor een sportieve activiteit, namelijk kanovaren! De ± 2,5 uur durende kanotocht leidt u over het prachtige kanaal van Deurne en Helenavaart.

 

Cruisen langs het kanalenstelsel op een Swingrider! Gedurende 1,25 uur Swingt u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. Vervolgens maakt u zich op voor een sportieve activiteit, namelijk kanovaren! De ± 2,5 uur durende kanotocht leidt u over het prachtige kanaal van Deurne en Helenavaart.

 

Aansluitend kunt u bij Forellenvijvers De Peelvisser Meijel nog genieten van een drankje op het prachtige terras aan het water.