Arrangementen

Arrangementen in samenwerking met De Peelvisser Meijel en De heere van Meijel:

 

Kijk op onderstaande links om het volledige arrangement te bekijken:

Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende Peelhistorie van Meijel ‘Kruispunt in de Peel’; en dat middels een unieke vintage toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Vervolgens maak je je op voor een sportieve activiteit, namelijk kanovaren! De ± 2,5 uur durende kanotocht leidt je over het prachtige kanaal van Deurne en Helenavaart.

Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende historie van Meijel ‘Kruispunt in de Peel’ in de oorlogstijd; en dat middels een unieke toertocht in een echte legerjeep uit de jaren 50. Vervolgens maak je je op voor een sportieve activiteit, namelijk kanovaren! De ± 2,5 uur durende kanotocht leidt je over het prachtige kanaal van Deurne en Helenavaart.

Gedurende 2 uur snor je langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. Vervolgens maak je je op voor een sportieve activiteit, namelijk kanovaren! De ± 2,5 uur durende kanotocht leidt je over het prachtige kanaal van Deurne en Helenavaart.

Cruisen langs het kanalenstelsel op een Swingrider! Gedurende 1,25 uur Swing je langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. Vervolgens maak je je op voor een sportieve activiteit, namelijk kanovaren! De ± 2,5 uur durende kanotocht leidt je over het prachtige kanaal van Deurne en Helenavaart.

 

Aansluitend kun je bij De Peelvisser Meijel nog genieten van een drankje op het prachtige terras aan het water.